Az IKEA Industry a világon a legnagyobb, fából készült bútorokat gyártó vállalat. Mi készítjük a bútorokat az IKEA vásárlói számára a világ minden táján. Az IKEA külső beszállítóival együtt mi adjuk az IKEA gyártókapacitását. 
Az IKEA Industry körülbelül 41 termelési egységet üzemeltet 8 országban: Kínában, Lengyelországban, Litvániában, Magyarországon, Oroszországban, Portugáliában, Svédországban és Szlovákiában. Munkatársaink száma  körülbelül 18 500 fő.

Ha a minőségről és az árról van szó, mi a kiváló vásárlói érték biztosítására törekszünk. Az üzleti tevékenység és az emberi kapcsolatok minden területén jó példát akarunk mutatni, és pozitív hatást szeretnénk gyakorolni a bolygóra. Világelsők szeretnénk lenni a fenntartható bútorgyártásban, az erőforrások felelős felhasználásával, hogy minél többet alkossunk, minél kevesebből.

Ezt haladó gondolkodással és mélyreható ipari ismeretekkel, másképp gondolkodva a tehetséges munkatársainkon keresztül innovatív módon kívánjuk megvalósítani. Ezek miatt egyedülálló előnyt tudunk kínáluni az IKEA-nak, mint a lakberendezésben világszerte vezető szerepet betöltő vállalatnak. 

További információkat az IKEA Industryról itt olvashat, illetve egy rövid videót itt tekinthet meg.

Inter IKEA CsoportAz IKEA egyetlen márka, amely mögött számos vállalat és nagyon, de nagyon sok ember áll. Az IKEA több ezer munkatársat és különböző tulajdonosi körökhöz tartozó több száz vállalatot egyesít világszerte, egy franchise rendszerben. Egyetlen márka, amely több millió szívet és otthont érint meg.

Az IKEA Industry az Inter IKEA Csoport tagja, amelynek három fő üzletága a Franchise, a Range & Supply és az Industry.

További információkat az Inter IKEA Csoportról itt olvashat.