CSATLAKOZZ HOZZÁNK

Egyszerű, egyenes és gyakorlatias emberek sokszínű csapatát alkotjuk. Van egy közös, inspiráló célkitűzésünk: „szebb hétköznapokat teremteni az emberek többsége számára”. A célkitűzés megvalósításának módját közös, emberbarát értékeink határozzák meg.

Úgy élünk és úgy dolgozunk, hogy hiszünk az emberekben, és próbálunk optimista szemlélettel fordulni a dolgok felé. Hiszünk a sokszínűségben, az egyenlőségben és a társadalmi befogadásban, hiszen mindezek segítségével jobban megértjük vásárlóinkat és egymást. 

Szerények, közvetlenek, költségtudatosak és gondoskodók vagyunk, ám egyben eltökéltek, bátrak, kíváncsiak és döntésképesek is. Ez csak néhány szó, amelyek leírják, hogy kik vagyunk, és kiket keresünk. Akkor nyújtjuk magunkból a legjobbat, amikor önmagunk lehetünk, és egyszersmind megélhetjük az IKEA értékeket. Ezért első körben az értékek alapján toborzunk, majd az értékeket a a kompetenciák és a sokszínűség követi.

Olyan tehetségeket keresünk, akik osztják értékeinket, és törekednek arra, hogy a vásárló támogatása érdekében a legjobb teljesítményt nyújtsák. Ha rendelkezel gyártási tapasztalattal, és képes vagy egy nagy mennyiségeket kezelő, gyors tempójú környezetben dolgozni, akkor a képességeid segítségével hozzájárulhatsz a növekedésünkhöz. Mindenkinek lehetőséget adunk arra, hogy a legjobb oldalát mutathassa, miközben együtt tanulunk, növekedünk és fejlődünk, hogy a technológiai fejlődés élére állhassunk.

Szeretnénk, hogy nagyszerű munkahelyként lássanak és ajánljanak tovább minket. Szeretnél csatlakozni hozzánk? Nyitott pozícióinkat itt találod: